avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Recunoastere fapta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Recunoastere fapta

Daca e condamnat de anul trecut din martie,a executat pana acum 1 an din 3,nu si-a recunoscut fapta si apoi cand a vrut nu s-a mai putut pe vechiul cod.Acum pe noul cod se poate folosi de acest articol de a-si recunoaste fapta si de a beneficia de o scadere???Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:14, 3 Februarie 2014
Daca e condamnat definitiv nu mai poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducerea pedepsei cu o treime juganaru75 juganaru75 Am pe cineva condamnat pentru ucidere din culpa la trei ani cu executare. A recunoscut fapta dar nu a beneficiat decat de circumstante atenuante. Sentinta sa ... (vezi toată discuția)
Daca se schimba codul penal anul acesta,prin schimbarea lui sunt favorizati in oarecare mod detinutii? 0ana006 0ana006 am auzit ca atunci cand se pun in aplicare noile legi, detinutilor li se ia o treime din pedeapsa. e adevarat? multumesc si daca are pedeapsa de 5 ani si are ... (vezi toată discuția)
As dori sa stiu cand intra noul cod penal ContSters221277 ContSters221277 prietenul meu este inchis din luna iulie ptr tentativa de omor si are o condamnare de 6 ani ,as dori sa stiu daca ii va mai scadea din pedeapsa cand va intra ... (vezi toată discuția)