avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii 

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract colaborare cu psiholog/cabinet psiholog
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract colaborare cu psiholog/cabinet psiholog

Buna ziua,
Un SRL trebuie sa incheie un contract de colaborare cu un psiholog sau un cabinet psihologie. Ideea este ca acesta nu va fi platit, ci vom face schimb de servicii. Ce fel de contract putem incheia?
Cel mai recent răspuns: Kapy , utilizator 19:22, 15 Februarie 2014
Contract de barter
Multumesc. Nu stiam ca exista asa ceva :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tip de contract sp2install sp2install Va rog sa-mi spuneti ce tip de contract s-ar putea incheia in urmatoarea situatie: o firma(SRL) cumpara pentru dotarea unui cabinet medical ustensile ... (vezi toată discuția)
Colaborare pensionari Miralu Miralu Am un cabinet individual de psihologie si as dori sa inchei un contract de colaborare, pt un anumit tip de evaluare psihologica, cu un psiholog pensionar. ... (vezi toată discuția)
Cabinet de psihologie clinica pe srl. este posibil asa ceva? ssenssation ssenssation Vreau sa imi deschid un cabinet de servicii psihologice, insa in CAEN-rev2 nu am gasit niciun cod la care s-ar putea incadra. Lamuririle de la Colegiul ... (vezi toată discuția)