Buna seara sunt pensionar ,am 1167 ron.Am o poprire de 350ron si inca o poprire de 200ron.Daca eu ca titular al creditului am poprirea facuta,de ce s-a facut poprire si la girant de inca 319 lei??? Mentionez ca creditul este in valoare de 4000 ron .
Girantul raspunde in solidar cu dvs. Astfel, banca poate sa va execute pe amandoi in acelasi timp. Pentru banca nu conteaza de unde ia banii, daca poate sa-i ia.
Poprirea a inceput cu luna noiembrie.Pe cuponul de pensie al girantului din luna noiembrie-ianuarie scrie 319 ron.La CAR zilele trecute am intrebat pe ce perioada s-a facut poprirea iar doamna de acolo mi-a spus ca nu imi poate da un numar de luni,deoarece la girant ,in fiecare luna a figurat cu o alta suma la poprire ( 319 ron-200ron-280)..Cum se face de fapt poprirea,se stabileste o suma fixa pe intreaga perioada a popririi sau difera lunar????
Pai si suma lunara poprita difera sau este aceeasi pe toata perioada???
Sa fiu mai explicit la nedumerirea mea : de ce pe cupon scrie aceeasi suma in fiecare luna si la CAR mi s-au spus sume diferite???
Mai multe popriri
papiu
Buna ziua. Pe contul meu de salar sunt doua popriri. Conform legii(2) Dacă sunt mai multe urmăriri asupra aceleiaşi sume, urmărirea nu poate depăşi ... (vezi toată discuția)
Cum sa fac?
maso
Buna seara.Vreau si eu o lamurire clara la problema care o am .In urma cu 2 ani am luat un inprumut de nevoi personale fara giranti si fara sa girez eu cu ceva ... (vezi toată discuția)