avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit imobiliar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit imobiliar

in cazul in care am credit imobiliar si am girat cu bunul cumparat, daca as intra in imposibilitate de plata sau nu as mai conveni din alte motive sa platesc creditul renuntand la imobil, banca poate sa actioneze si asupra altor bunuri decat cel cu care s-a girat ? (intre timp am mai achizitionat o proprietate, poate aceasta fi pusa in pericol prin neplatirea creditului la care s-a girat cu altceva?)
Cel mai recent răspuns: gabbi_x , utilizator 11:51, 4 Februarie 2014
Din ce punct de vedere este greu ? Ce ar presupune asta ?
Nu sunt mari sanse de reusita, trebuie sa dovediti ca eceste vicii ascunse sunt atat de grave incat v-ar fi determinat sa nu cumparati daca le-ati fi cunoscut.
Apoi, e musai ca vanzatorul sa fie solvabil, sa aveti de unde recupera banii, in cazul in care castigati.

Cine ar cumpara o casa cu peretii imbibati permanent de apa si mucegai zau asa ? Ce demonstratii ar mai fi necesare? Am luat-o sa o folosesc nu sa ma uit la ea.

In legatura cu insolventa....am cumparat de la 5 persoane fizice....
Multumesc pentru raspunsuri
Vanzatorii sunt 5 persoane fizice.....
Nu cred ca e greu sa dovedesc ca nu as fi cumparat ceva ce nu se poate folosi, nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare vicii ascunse gokuhdbz1 gokuhdbz1 Buna ziua, In cazul achizitionarii unui apartament intr un bloc nou, pt vicii ascunse vanzatorul trebuie notificat in scris despre problema aparuta ce se ... (vezi toată discuția)
Apartament cumpărat cu vicii ascunse in urma cu 2 luni am achiziționat ... costel5 costel5 Apartament cumpărat cu vicii ascunse In urma cu 2 luni am achiziționat un ap, la parter, in care la scurt timp am observat umezeala, igrasie, ce pornește ... (vezi toată discuția)
Viciu de constructie la prima casa gabbi_x gabbi_x Am luat in 2010 prin prima casa o garsoniera intr-un imobil, la inceputul lunii noiembrie. In luna decembrie au inceput sa apara infiltratii de apa la toti ... (vezi toată discuția)