avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolventa

Buna ziua,

Sunt o persoana cu handicap grav(paralizat total in urma unui accident acum 2 ani), va rog sa ma lamuriti si sa-mi spuneti cum sa procedez in urmatoarea situatie:Firma care o aveam a intrat in insolventa in noiembrie 2013 de catre fisc, dar primesc in continuare somatii de plata si de urmarire sili ta de la banca unde am avut credit. Vreau sa stiu ce presupune insolventa (intr-n limbaj mai pe intelesul meu) cat dureaza procedurile, ce urmeaza dupa aceasta etapa si ce ar trebui sa fac?
Multumesc pt raspuns .
Cel mai recent răspuns: mdcc , utilizator 13:53, 4 Februarie 2014
Stimate domn,nu va pot explica pe intelesul dumneavoastra ce inseamna insolventa ,dar va dau un sfat cautati urgent un avocat specializat pe astfel de spete.Insolventa este acea stare in care se afla o firma care are datorii mai mari de 45.000 lei si neachitate de minim 90 zile(cam asa s-ar explica minim starea de insolventa)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stare de insolvabilitate bgigi bgigi Am o datorie de 21.109 obligatii fiscale pt un srl .Astazi am primit de la Finante un proces verbal de declarare a starii de insolvabilitate.(deoarece firma nu ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap carleta carleta Buna ziua, Tatal meu este diagnosticat cu dementa Alzheimer forma severa,am fost la DGASPC Bacau cu scrisoare de la comisie in care este specificat ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victime. care ar fi varianta mai rapidă pentru obținerea despăgubirilor? Roxxy2020 Roxxy2020 În martie 2017 am fost implicat într un accident.Eu eram în dreapta ,iar în spate era un băiat care a murit pe loc!Cel de la volan a plecat acasă și de ... (vezi toată discuția)