avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract individual de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract individual de munca

Lucrez intr-o institutie publica (personal contractual). Pot solicita o copie de pe contractul de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:46, 6 Februarie 2014
Ce nu ati inteles din aceast text de lege?

Art.2 prevede clar caror categorii de bugetari se aplica legea .Dvs unde sunteti incadrat?
In categoria "autorităţi ale administraţiei publice locale". Ce nu inteleg eu reiese chiar din intrebarea pe care am pus-o: Cum se aplica Legea salarizarii? In functie de ce criterii si la ce categorii de personal? Cred ca este totusi la latitudinea angajatorului si depinde si de "culoarea ochilor" angajatului. CUM SE POATE DETERMINA O AUTORITATE PUBLICA LOCALA SA APLICE PREVEDERILE Art. 2 din lege?

1. "autorităţi ale administraţiei publice locale" - primarie , consiliul local

2. Nu depinde de culoarea ochilor unui angajat, aplicarea legii.

3. Orice autoritate publica locala , odata cu intrarea in vigoare a legii a aplicat-o . Legalitatea stabilirii noilor salarii o poate constata numai instanta de judecata.
Asa cum am spus, legea 284/2010 se aplica partial , in sensul ca nu toate articolele sunt apl;icabile. Termenul de aplicare este prorogat din 2010 in prezent , prin numeroare acte normative.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cui i se aplica prevederile legii 284/2010? glo glo LEGEA 284 /2010 SE APLICA SI SALARIATILOR unei societati comerciale a carui actionar unic este municipiul x? Societatea este peroana juridica de drept public ... (vezi toată discuția)
Legea 284/2010 jenicaprod jenicaprod Legea 284/2010, privind salarizarea se aplica in toate institutiile publice sau este tot la latitudinea angajatorului? (vezi toată discuția)
Angajari in sistem public(politia locala) iuliy iuliy in urma disponibilizarilor din MAI se pot face angajari la politia locala? daca acestia au locuri vacante ce sunt functii publice? (vezi toată discuția)