avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Noul cod penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Noul cod penal

Se schimba ceva in cazul in care un detinut condamnat pentru infractiune de coruptie (luare de mita;art.254 c.p.) are o condamnare de 3 ani cu executare(minim vechiul cod)? Se poate schimba la 2 ani, cum este minim dupa noul cod? Daca da, ce demersuri trebuie facute ?! Daca nu, se poate schimba in arest la domiciliu? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: emiliank , utilizator 23:37, 7 Februarie 2014
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Ae trebui sa precizati daca hotararea este definitiva sau procesul se afla in recurs acum.

Sentinta este definitiva (octombrie 2013). A fost arestat in februarie 2013, initial a primit 4 ani cu executare la Curtea de Apel, iar apoi, la Inalta Curte, 3 ani cu executare. Are aproape un an efectuat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penal ifigenia2005 ifigenia2005 Va rog frumos sa ma ajutati cu raspunsul la o intrebare, din domeniul penal. . O persoana condamnata nedefinitiv la 4 ani si 3 luni, aflandu-se in arest la ... (vezi toată discuția)
Condamnare TopBeG TopBeG Bună am nevoie de ajutor În luna noiembrie a acestui an ,am fost condamnat la o pedeapsă de 3 ani și 7 luni de închisoare în regim de detenție. La ... (vezi toată discuția)
Delapidare, pedeapsa dupa noul cod penal George2014 George2014 Mama a primit 5 ani cu executare pt delapidare anul trecut in aprilie. Intrebarea mea ce se intampla acum din februarie cu intrarea noului cod penal in ... (vezi toată discuția)