avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Comert produse de balastiera COD CAEN?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Comert produse de balastiera COD CAEN?

Va rog frumos pentru activitatea de comert en detail cu produse de balastiera(nisip, prietis etc) nu se gaseste cod-ul CAEN la Registrul Comertului. Activitatea se desfasoara legal cu vanzare pe baza de bon fiscal dar pt comertul en detail nu pot da COD.
Cum sa fac sa nu cad sub incindenta O.UG. 99/2000 privind serviciile de piata in speta cu separarea gestiunilor de en gros si en detail si de asemenea a Legii 12/1990 art.1 lit. a., lucruri pe care le aplica mai nou ANTIFRAUDA.

Alte discuții în legătură

Vanzare engros si endetail alina1977 alina1977 Tin contabilitatea la o firma care vinde medicamente de uz veterinar en gros. Vor sa vanda din aceeasi gestiune si catre populatie. Pe langa casa de marcat e ... (vezi toată discuția)
Nu am voie sa incasez facturile cu cec sau bo? mulinita mulinita Am un magazin cu vanzare en detail de produse electronice.De regula vand cu factura si emit bon de casa.Se intampla insa sa vand si catre firme care nu ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat la vanzare cu ridicata adrycrys adrycrys Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o mica problema: suntem societate comerciala cu vanzarea cu ridicata (nu cu amanuntul) si dorim sa vindem si persoanelor ... (vezi toată discuția)