Buna ziua.Eu si logodnicul meu,amandoi cadre militare,vrem sa accesam un credit prin programul prima casa,logodnicul in calitate de coplatitor.Intrebarea mea este : logodnicul poate primi in continuare indemnizatia de chirie?Multumesc anticipat
nu vreau sa se creeze o imagine gresita.NU sunt si nu vreau sa fiu niciodata in ilegalitate.Cred ca inainte de a da o parere despre un om sau situatie,trebuie sa cunoastem acel om sau acea situatie.Am intrat pe acest forum pentru lamuriri,nu pentru a fi judecata pe nedrept.Multumesc oricum si sa aveti o zi buna!
Daca el va fi coplatitor nu e musai sa fie si coproprietar, iar daca e coplatitor nu e musai sa locuiasca cu dvs, ci poate sta in chirie pt care sa ia indemnizatie si sa va ajute pe dvs la plata ratelor din salariul lui.
Pt mai tarziu, nu e o situatie buna pt el si interesul lui ca nu e coproprietar.
De acord cu colega de mai sus; dar daca situatia e alta in fapt... hm...
Eu nu am facut nicio judecata a nimanui, eu va spun cum stau lucrurile, legal, si de ce depind ele. E ok ca aveti indemnizatie, e un avantaj. Dar e destinata chiriei si nu platii ratelor. Asa zice legea, nu eu.
Nu e nicio judecata in mesajul meu anterior, mie asa imi par lucrurile dpdv legal. Conteaza foarte mult situatia de fapt in cazul indemnizatiei.
Nimeni nu e genul inainte de despartire. Nici eu, nici dv., nimeni. Lucrurile se schimba cand se schimba si relatia, este normal. Pana atunci, totul e diferit.
Garant ipotecar
eu1984
Buna ziua ,
Ce obligatia are un garant ipotecar , fost sot , la un credit ipotecar , care nu se mai plateste ?
Adica sunt 2 propietari a unui imobil ... (vezi toată discuția)