ma numesc elisabeta si am urmatoarea situatie:am cumparat o garsoniera in 2008 de la o firma de constructii.am achitat toata garsoniera 100% din banii mei(pot dovedi contul din banca pe numele meu de fata)am achitat toata suma mi s-a dat factura si chitanta fiind o mansarda in constructie urmand sa ne mutam in 3 luni conform antecontractului de vanzare cumparare.ne-am mutat cand s-a terminat constructia mai repede chiar decat au promis dar nu au mai putut sa ne faca actele intrucat au intrat in posibila insolventa.am deschis proces si am castigat dreptul de proprietate.eeeeeeeeeeeintre timp cat m-am judecat cu ei presata de parinti ca traiesc in pacate m-am casatorit cu un nenorocit.cand am obtinut dreptul de propietate eram pe alt nume dar a fost facut pe ambele nume contractul ,mi se parea mie ciudat dar nu am ripostat intrucat stiam deja legea ca bunurile devin comune in timpul casatoriei si nu se impart la divort.dupa 2 ani am vandut garsoniera si am cumparat o casa in apropierea orasului.am adus imbunatatiri casei din veniturile mele,mentionez ca am dovezi de venituri maricele iar sotul meu 2 ani nu a muncit deloc si apoi s-a angajat pentru 700 lei luna.acum ajungand la divort vrea jumatate din casa.
va rog ajutati-ma avocati care ati avut asemenea cazuri cum le-ati rezolvat?cum pot demonstra ca este bun provenit din vanzarea altui bun?de ce sa impart ceva ce este al meu,nu a contribuit la plata nici unei facturi de lumina sau gaze.banii lui sunt ai lui personal ii termina in 2 zile si banii mei sunt banii casei.
va rog raspundeti-mi
va multumesc
Pai aveti ceva dovezi, sigur. Cred ca v-ar mai trebui niste martori.
Oricum, in locul dv. as incerca o intelegere ca sa evit taxe de timbru si ani de judecata si onorarii. Il notificati si, cine stie, poate intelege intr-o mediere.
Partaj cu probleme
eneaelena
buna ziua! problema mea este urmatoarea: acum 6 ani cand m-am maritat cu inca sotul meu, el nu facuse partajul cu fosta lui nevasta desi erau divortati de 8 ... (vezi toată discuția)