Buna seara!Am lucrat la un magazin in comuna din data de10-08 2010 pina in data de 3 -01-2014 pe o perioada nedeterminata cum prevede adeverinta ,iar sefa mea mi-a facut cererea de preaviz cu data de 2-12 2013 pe o perioada de 20 zileiar cind am fost sa depun dosarul mi s-a respins pentru ca am depasit termenul de 10 zile si ca nu are stagiul de cotizare de 12 luni la data prezentarii iar desfasuratorul stagiului de cotizare pe [ luni ]este de 0 ani 11 luni si 11 zile ,,,,in cazul acesta ce ar trebui sa fac ?Va multumesc....
mai am o intrebare.in luna ianuarie am fost oprit in trafic de un echipaj de politie cu o remorca facuta de mine care nu o puteam inmatricula ca nu avea cum sa corespunda RAReu ma serveam cu ea pe la cimp si politia mi-a intocmit dosar penal si mi-au spus ca de ce nu am scos pe remorca numere de comuna de la primarie 'i-am spus ca nu am stiut ca primaria da numere pe asa o remorca ,a doua zi m-am dus la primarie si intradevar mi-a dat numere de comuna si le-am dus la postul de politie si le-am lasat dovada aia de la numere sa o puna la dosarul penal ,...intrebarea mea este ;ce se va intimpla dupa noul cod rutier ,voi plati vreo amenda penala sau ma va scoate de sub urmarire penala .cine poate sa ma informeze ? va multumesc.