avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

Buna seara!Am lucrat la un magazin in comuna din data de10-08 2010 pina in data de 3 -01-2014 pe o perioada nedeterminata cum prevede adeverinta ,iar sefa mea mi-a facut cererea de preaviz cu data de 2-12 2013 pe o perioada de 20 zileiar cind am fost sa depun dosarul mi s-a respins pentru ca am depasit termenul de 10 zile si ca nu are stagiul de cotizare de 12 luni la data prezentarii iar desfasuratorul stagiului de cotizare pe [ luni ]este de 0 ani 11 luni si 11 zile ,,,,in cazul acesta ce ar trebui sa fac ?Va multumesc....
Cel mai recent răspuns: gica1234 , utilizator 17:39, 18 Februarie 2014
mai am o intrebare.in luna ianuarie am fost oprit in trafic de un echipaj de politie cu o remorca facuta de mine care nu o puteam inmatricula ca nu avea cum sa corespunda RAReu ma serveam cu ea pe la cimp si politia mi-a intocmit dosar penal si mi-au spus ca de ce nu am scos pe remorca numere de comuna de la primarie 'i-am spus ca nu am stiut ca primaria da numere pe asa o remorca ,a doua zi m-am dus la primarie si intradevar mi-a dat numere de comuna si le-am dus la postul de politie si le-am lasat dovada aia de la numere sa o puna la dosarul penal ,...intrebarea mea este ;ce se va intimpla dupa noul cod rutier ,voi plati vreo amenda penala sau ma va scoate de sub urmarire penala .cine poate sa ma informeze ? va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somajul florea daniela rodica florea daniela rodica sunt in c c c pana pe 14 ian 2010 firma la care am lucrat intre timp a dat falimnt pot beneficia de somaj si cum se calculeaza va multumesc:) (vezi toată discuția)
Pot beneficia de somaj? solo25 solo25 Buna ziua! Am lucrat din noimebrie 2008 pana in 30 septembrie 2010 la o societate cu carte de munca...din 1 octombrie pana 1 noiembrie am mai lucrat 1 luna ... (vezi toată discuția)
Poti beneficia de indemnizatie de somaj daca au trecut 5 luni de la incetarea cim? mariana68 mariana68 poti obtine ajutor de somaj daca s-a desfintat postul si ai incetat raportul de munca in acest sens,dar nu ai depus dosarul la somaj si au trecut peste 5 luni ... (vezi toată discuția)