avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1357 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cand pot face reabilitarea ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cand pot face reabilitarea ?

Buna ziua . Ma intereseaza si pe mine sa fac reabilitarea . Am avut in 2006 o condamnare de 3,8 ani , in 2007 am inceput executarea , si in 2009 noiembrie am iesit . Cand si ce trebuie sa fac ca sa o pot face ?!
Multumesc anticipat !!!
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 19:56, 6 Februarie 2014
dupa 4 ani de la data cand va expira pedeapsa in termen nu de cand v-ati liberat conditionat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aparitii in cazierul judiciar cezarc_tin cezarc_tin Am fost condamnat definitiv in decembrie 2006 la 2 ani inchisoare pt complicitate la furt calificat si luare de mita, am inceput efectuarea pedepsei la 29 ... (vezi toată discuția)
Ajutor cazier. darksideliar darksideliar salutare. in cazierul meu exista doua condamnari una in anul 2007 si una in anul 2010. Prima este de 3ani jumate si a doua de 4ani si 3 luni ambele cu ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea de drept yomaryo yomaryo Buna seara nu am beneficiat de reabilitarea de drept conform art.165 cp astazi am ridicat cazierul judiciar in care am o condamnare de 2 ani dispusa din ... (vezi toată discuția)