avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere

intrebare pusa de multa lume acum cu noul cod rutier constand in conducerea pe timpul noptii ce facem noi cei care avem permisiul de 3-4 ani nici noi nu avem voie sa conducem noaptea sau cum ca nu mai intelege nimeni si nimeni nu explica exact asa cum trebuie sa inteleaga toti soferi. va multumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 20:48, 6 Februarie 2014
Propunerea legislativa se refera la cei care au permisul de mai putin de un an si nicidecum la cei care au peste un an de la obtinere permisului de conducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , as vrea sa aflu un răspund destul de dilematic și ... Gabrielb89 Gabrielb89 Buna ziua , as vrea sa aflu un răspund destul de dilematic și controversat între instituțiile statului și cunoscătorii de legi ! Politia rutieră cât ... (vezi toată discuția)
Permis de condusere eliberat de o autoritate straina in perioada de anulare a permisului romanesc cosmin35 cosmin35 Buna ziua , o intrebare la care nu-am primit raspuns elocvent. In urma ramanerii definitive a unei hotarari judecatoresti privind un accident de ... (vezi toată discuția)