avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Unde gasesc un model de formular pentru notificare ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Unde gasesc un model de formular pentru notificare pentru utilizare in mod abuziv marca inregistrata

Buna ziua.Unde pot gasi un model de formular(notificare) pentru utilizare in mod abuziv marca inregistrata.Respect
Nu aveti nevoie de o notificare standard. Faceti o adresa in care specificati cine sunteti, in ce baza detineti acea marca si solicitati expres incetarea utilizarii ei. La final precizati ca, in situatia in care va folosi marca si in viitor, veti face toate demersurile legale pentru a va recupera prejudiciul creeat. Ca sa fiti mai convingator ca aveti intentii serioase puteti sa il invitati la mediere (semn ca urmeaza sa il actionati in judecata daca nu se conformeaza). Sunt firme/persoane, care cunoscand legea asteapta invitatia la mediere ca sa se conformeze stiind ca fara o invitatie prealabila, plangerea in justitie va fi respinsa ca inadmisibila. Succes.
Ultima modificare: Vineri, 7 Februarie 2014
Dragos Corbuleanu - Birou de Mediator, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model pv de neacceptare amedierii Irina S. Irina S. Va rog, am nevoie de un PV de neacceptare a medierii. Multumesc. (vezi toată discuția)
Doar certificat de informare? Ramona24 Ramona24 Este suficient ca reclamantul sa depuna doar certificat de informare(doar el se informeza nu si celalalta parte) la instanta pentru a nu fi ... (vezi toată discuția)
O firma foooooarte mare cu care am colaborat nu mi-a achitat ... Stan Papusa Stan Papusa O firma foooooarte mare cu care am colaborat nu mi-a achitat o factura de peste 90 de zile. Eu am un srl (one man show, ei o companie cu peste 400 de ... (vezi toată discuția)