avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Dobanda exagerata banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Dobanda exagerata banca

Buna ziua,
Are cineva un model de cerere de recalculare datorie credit banca in conformitate cu legislatia in vigoare ?Doresc sa depun la banca o astfel de cerere si functie de raspunsul acesteia sa sesizez Comisia de Abuzuri din Camera Deputatilor, avand in vedere ca platesc o dobanda in Euro de 20%/an.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Modificari aduse legii indemnizatiei de crestere copil dannyrusu dannyrusu Buna ziua, doresc sa intru in concediul de crestere copil (CCC) cu data de 19 martie 2016 pana implineste copilul varsta de 1 an. Dosarul il voi depune ... (vezi toată discuția)
Credit bancar janyna janyna La inceputul anului 2008 am incheiat un contract de credit - nevoi personale cu RAIFFEISEN BANK S.A. pentru suma de 10.198 EURO (mentionez ca este vorba despre ... (vezi toată discuția)
Propunere legislativă privind darea în plată a unor bunuri imobile în vederea stingerii obligaţiilor asumate prin credite LucaMoise LucaMoise Buna ziua, este vorba de \\\\"Propunerea legislativă privind darea în plată a unor bunuri imobile în vederea stingerii obligaţiilor asumate prin ... (vezi toată discuția)