avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Indice EURIBOR
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Indice EURIBOR

Buna ziua, poate banca sa mareasca valoarea indicelui de referinta doar la un credit sau? Intreb, deoarece anul trecut am facut reclamatie la OPC pentru comision de administrare si am primit raspuns ca e legal, acum sa se razbune pe mine cind euribor scade la mine creste?
astfel am primit ...." valoarea euribor la creditul tau sa modificat incepind cu 31.12.2013 de la 0.32% la 0.393% " cit inseamna aceasta marire la o rata de 280euro?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Subiect: problema care ne omoara pe toti azi....si totul trebuie facut f.f.f.repede vatajita mihaela vatajita mihaela UG 50/2010.Am un credit ipotecar in EURO luat in 2006 de la Banc Post; in primul an cu dobinda fixa, apoi variabila.Dobinda variabila fiind calculata dupa ... (vezi toată discuția)
Modificarea unilateral a marjei fixe din contract prin act aditional diana-iasi diana-iasi Am primit actul aditional de la banca si am constatat ca DAE se calculeaza functie de Euribor la 3 luni si functie de marja fixa.Problema e ca in contractul ... (vezi toată discuția)
La decizia creditorului , dobanda nu scade chiar daca euribor la 6 luni a scazut jojogirl jojogirl Buna ziua , In contractul meu de credit la art.4 - Dobanda - este stipulata o clauza in care se mentiona ca \"la decizia creditorului , rata dobanzii va fi ... (vezi toată discuția)