avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene nerambursabile pentru fabricarea ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene nerambursabile pentru fabricarea mobilei?

Salutare, am si eu o intrebare in legatura cu fondurile astea nerambursabile
As vrea sa imi fac o firma pentru fabricarea mobilei din lemn masiv .
Am majoritatea uneltelor si utilajelor necesare ,dar sunt cam "batrane".
Am o hala de aprox. 80 mp ,dar nu o sa am loc ,si vreau sa fac langa ea o alta hala.

Pentru achizitia utilajelor mai moderne as avea nevoie de 20000 de euro ,pentru duba (3,5 t),7500 euro,iar pentru hala aprox. 5000 de euro.

Vreau sa primesc fonduri europene nerambursabile, credeti ca pot primi 30000 de euro ?
Credeti ca se merita aceasta afacere?

Mentionez ca nu am firma (si nici nu am avut),si am cunostinte in domeniu atat eu cat si tata.
Cel mai recent răspuns: claudiu013196 , utilizator 18:20, 23 Februarie 2014
multumesc pentru raspuns

firma va fi infiintata odata cu cererea fondurilor europene
daca nu are vechime firma nu pot accesa fondurile?

eu as vrea sa exportez aprox. 80% din productie
cum pot semna un contract cu vreo firma straina pt cumpararea obiectelor prelucrate?sunt anumite persoane care se ocupa cu asa ceva sau site-uri speciale?
sau imi fac un catalog si ma prezint la o expozitie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nerambursabile remus250 remus250 buna seara. am 43 de ani si doresc sa primesc ajutor pentru a deschide o fabrica de mobila din lemn masiv intr.o comuna din teleorman. am doar cunostinte in ... (vezi toată discuția)
Finantari pentru afacere mobilier mateigalis mateigalis As vrea sa aflu daca exista fonduri europene nerambursabile pentru dezvoltarea unei afaceri cu mobilier din lemn masiv, pentru o firma nou ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile Edmontonian Edmontonian Buna ziua, am o firma care se ocupa de mentenanta si reparatii prin sudura. As dori sa stiu daca pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru o noua ... (vezi toată discuția)