avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1576 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Recuperare impozit retrospectiv PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Recuperare impozit retrospectiv PFA

Buna seara,

Sunt PFA si am primit o notificare de la Administratia de Finante conform careia am de recuperat niste banuti pe impozit de pe anul anterior. Aveti idee cumva daca trebuie sa ma prezint cu vreun registru pentru incasare sau este suficient buletinul?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 12:05, 10 Februarie 2014
Va duceti cu decizia de impunere primita. Dar sa aveti in vedere ca daca aveti ceva datorii restante pana la aceasta data, o sa fie acoperite din acesti bani pe care trebuie sa vi-i dea inapoi.
WOW !!! Face anaful asa ceva??? S-au lovit la cap, se pare....:">

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anofm si declaratia 200 Ioana1728 Ioana1728 Buna ziua! Am primit o scrisoare de la anofm prin care imi cere sa ma prezint la sediul lor cu urmatoarele documente: registru de evidenta fiscala din care sa ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere pt pfa danm123 danm123 Buna ziua, Am un PFA cu sediul profesional in Bucuresti iar adresa din buletin este din alt judet. Domicilul fiscal al PFA este in Bucuresti (am depus forma ... (vezi toată discuția)
Sfat in legatura cu pfa sensoaltec sensoaltec buna, am un pfa deschis de aproape 2 luni. sunt neplatitor de tva si am inteles ca nu am nevoie de registru unic de control si de registru evidenta fiscala. ... (vezi toată discuția)