Oranina Dumitru 
	    	Contabil

Oranina Dumitru 
	    	Contabil	    

buna,
am un pfa deschis de aproape 2 luni. sunt neplatitor de tva si am inteles ca nu am nevoie de registru unic de control si de registru evidenta fiscala. de cateva zile un prieten mi-a spus ca defapt nu daca esti sau nu esti platitor de tva ii intereseaza pe aia de la finante , ci faptul daca esti la norma sau sau in sistem real (habar n-am ce inseamna astea 2).
adica daca sunt pfa neplatitor de tva dar sunt in sistem real am nevoie de registrele enumerate mai sus?? e advarat ca or sa-mi dea amenda pt ca nu am aceste registre atunci cand o sa merg sa le cumpar ?? va rog sa ma ajutati.
o zi buna
 sensoaltec 
	    	Utilizator

sensoaltec 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 haiducu	                   

buna seara . la un pfa taximetrie se tine contabilitate in partida simpla ? ce registre mai trebuie in afara de registrul de incasari si plati??:stunned: (vezi toată discuția)
	                    haiducu	                   

buna seara . la un pfa taximetrie se tine contabilitate in partida simpla ? ce registre mai trebuie in afara de registrul de incasari si plati??:stunned: (vezi toată discuția)

alinamoraru2006	                   

sunt pfa la norma de venit neplatitor tva  as dori sa intreb pe  langa Registrul-jurnal de incasari si plati  ce alte documente mai trebuie sa completez. (vezi toată discuția)
	                    alinamoraru2006	                   

sunt pfa la norma de venit neplatitor tva  as dori sa intreb pe  langa Registrul-jurnal de incasari si plati  ce alte documente mai trebuie sa completez. (vezi toată discuția)

123321123	                   

unde se inregistreaza registrul unic de control,registrul jurnal si registrul inventar? (vezi toată discuția)
	                    123321123	                   

unde se inregistreaza registrul unic de control,registrul jurnal si registrul inventar? (vezi toată discuția)