raduistrate a scris:
Asociatia blocului unde stau cu chirie nu imi justifica nici macar suma lunara pe care o am de achitat, in valoare de 108 lei, fiind doar o garsoniera, cu un consum de 4m de apa si alte taxe pe care nu le stiu...
Doresc sa abordez numai partea cu stau cu chirie...
Ce trebuie sa va justifice dvs. asociatia? Ca ce fac ei cu veniturile pentru spatiu inchiriat? Acest lucru va framanta pe dvs? Pai daca acum aveti aceste pretentii, ce se va intampla cand o sa fiti proprietar/membru al asociatiei?
Pentru @rwkovacs,
Din ce in ce mai multe pareri personale care sunt pe langa - din ce in ce mai mult.
Blocul in care stau are ichiriata p parte din terasa unei firme de telefonie mobila pentru care incasa oarece monetar.
Ei bine, proprietarii din blocul nostru au si ei un plan, niste priorietati, pe care incercam sa le rezolvam pe rand. Va pot da si exemple: reparatii lift, schimbare geamuri termopan, reparatii-zugraveli pe casa scarii, lucrari de hodroizolare a terasei, etc., etc.
Sunt lucrari de imbunatatire a confortului cu valori mai mici, dar sunt si lucrari mult mai scumpe. Trebuie sa astepti sa se "faci" suma respectiva pentru a putea ceva. Nu trebuie sa doarma nimeni pe bani, asa cum ati citit dvs. intr-o poveste...
Parerea mea este ca daca aveti ceva de spus - constructiv, in sensul ca vreti sa aduceti plus valoare unor postari, sunteti binevenit. Daca vreti sa faceti valuri, atunci sa ne lamurim!