De cativa ani m-am mutat impreuna cu sotul meu in apartamentul parintilor sai acestia fiind plecati din tara. Toate bune si frumoase pana cand intr-o seara a inceput cineva sa tipe sa tranteasca usi si etc. Am aflat cu stupoare ca la un etaj inferior, la parter mai exact, o persoana cu probleme psihice(pentru ca altfel nu imi explic comportamentul lui), surdo-mut sau doar mut pentru ca aude daca suni la usa dar daca ii spui ceva se face ca nu aude. Acesta locuieste impreuna cu mama lui o batranica la fel de terorizata de copilul ei ca si noi.
Acum doi ani de zile am renovat apartamentul pentru ca eram invadati de gandaci, si pentru ca am facut scandal administratia i-a obligat si pe dansii sa renoveze. Din pacate la doar doi ani dupa ce au renovat parchetul l-au scos si apartamentul este din nou plin cu saci de gunoi si un miros incredibil.
Peretii apartamentului nostru deja au crapaturi de la batutul incontinuu si izbitul de usi si desi dam foarte des cu cele mai scumpe solutii deja au inceput sa ne dea din nou tarcoale gandacii.
Desi am vorbit de foarte multe ori cu administratorul blocului acesta ne da acelasi raspuns:nu putem face nimic.
In concluzie, intrebarea mea este, chiar nu se poate face nimic? Nu le doresc raul dar nici eu nu pot sa ma trezesc in fiecare noapte cu bormasina in cap si cu izbitul de usi.
Va multumesc anticipat!
Adresati-va cu o plangere la politie si cereti sa se intervina legal. Nu puteti sa va faceti dreptate singura. Daca se va constata ca individul are grave tulburari psihice si nu este in tratament, sau datorita bolii - spuneti ca ar fi surd si mut - are episoade periodice de furie, comportament inadecvat locuirii intr-o comunitate, se va dispune probabil, internarea lui intrun centru specializat. Cat despre igienizarea apartamentului, se poate face o sesizare in acest sens, daca intradevar exista acel focar de infectie prin depozitarea sacilor de gunoi in el.