avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Srl-D Coduri CAEN
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Srl-D Coduri CAEN

La un srl-d trebuie trecute maxim 5 coduri caen sau 5 grupuri de coduri caen ?
am nevoie de un raspuns cat se poate de rapid. multumesc frumos :)
Ultima modificare: Duminică, 9 Februarie 2014
CatalinIoan, utilizator
Cel mai recent răspuns: ABSOLUTE Consulting , Consilier juridic 09:29, 10 Februarie 2014
Buna dimineata,

Pentru incadrarea in program, microintreprinderea infiintata de intreprinzatorul debutant trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:
- este societate cu raspundere limitata care functioneaza pe durata nedeterminata, in conditiile Legii nr. 31/1990, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, si ale prezentei ordonante de urgenta;
- se incadreaza in categoria microintreprinderilor in conditiile Legii nr. 346/2004 privind stimularea infiintarii si dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii, cu modificarile si completarile ulterioare, si ale prezentei ordonante de urgenta;
- este infiintata de un intreprinzator debutant, ca asociat unic, sau de cel mult 5 intreprinzatori debutanti asociati. Conditiile pentru intreprinzatorul debutant trebuie indeplinite de fiecare dintre asociati;
- este administrata de asociatul unic, de unul sau mai multi administratori dintre asociati;
- are in obiectul de activitate cel mult 5 grupe de activitate prevazute de clasificarea activitatilor din economia nationala in vigoare (CAEN Rev. 2). In cele 5 grupe de activitate nu pot fi incluse ca obiecte de activitate ale societatii urmatoarele: intermedieri financiare si asigurari, tranzactii imobiliare, activitati de jocuri de noroc si pariuri, productie sau comercializare de armament, munitii, explozibili, tutun, alcool, substante aflate sub control national, plante, substante si preparate stupefiante si psihotrope, precum si activitatile excluse de normele europene pentru care nu se poate acorda ajutor de stat.

O zi placuta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile pentru achizitie franciza mariokempess mariokempess Buna, Daca infiintez un srl-d,pot aplica pentru banii nerambursabili de la stat, pentru ai folosi la cumpararea unei francize de amanet? (vezi toată discuția)
Diferente srl si srl d belacsabacsaba belacsabacsaba Buna ziua, Care este diferenta intre SRL si srl D? (vezi toată discuția)
Administratorul unui srl-d bob02008 bob02008 Technoredactez Actul constitutiv al unui SRL-D cu doi asociati si am ajuns la : 18.3. Consiliul de administraţie este compus după cum urmează:  D ... (vezi toată discuția)