avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua.Am primit in 2004o hirtie la de starea civila pentu a face succesiunea dupa bunica.Am fost astazi la notar cu aceasta hirtie iar succesiunea nu s-a facut ,dar doi dintre copii au vindut casa(au fost 5 frati) si un teren.Notarul a zis ca putem face succesiunea dar trebuie sa deschidem proces.As dori sa va intreb daca casa si un teren a fost vindute cine ne despagubeste cumparatorul sau cei care au luat banii?Am avea vreo sansa sau nu merita sa facem succesiunea?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters295489 , utilizator 23:16, 10 Februarie 2014
Cum a vandut imobilele, cu act autentic sau inscris sub semnatura privata?
Nu stim numai miine am am cerut cf,dar aicea in oras la noi toate actele sint lucrate de un inginer,am cerut de aicea un extras de carte funciara,si nu corespunde cu cea scoasa de la judet acolo nu a putut trafica datele,exemplu tatal meu a primit de la stat in 1980 100mp intabulat pe numele lui pentru a face o casa, la judet figureaza cu aceasta suta de metri iar pe actele de din localitate este sters,la fel si la soacra mea au fost traficate datele acelasi scris.foarte multe afaceri a facut acest inginer.cred ca a vindut cu semnatura privata,(tot cu semnatura privata a cumparat si terenu de sub casa noastra 100mp dar persoana de la care zice ca a cumparat a murit cu 10ani inainte de a vinde) prima data a vindut la un primar casa bunicii (matusa mea a fost martor la citeva procese dale lui) si primaru a vindut dupa trei luni la alta persoana.Are rost sa deschidem succesiune?va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire, revizuire, ContSters238389 ContSters238389 Buna ziua, M-as bucura daca cineva dintre domnii avocati ar citi problema mea foarte grea si daca as primi un raspuns. In urma decesului unchiului mei cu ... (vezi toată discuția)
Complicatii incredibile atomol atomol :Am cumparat o proprietate -casa +teren 4000m-in anul 2005, cu contract v.-c. la notar ,intabulare ,totul inregula. De aici incep complicatiile .Am aflat la ... (vezi toată discuția)
Dreptul de proprietate in acord cu adevaratul proprietar Bota Adriana Bota Adriana De mai mult de 20 de ani am fost lasati sa locuim in casa unei familii de sasi ( mama mea si cu mine , fata ) , bineinteles cu acordul lor . La plecarea lor in ... (vezi toată discuția)