Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Mi se pare aberant ca la un document pe care il eliberez in mod gratuit sa imi asum voluntar atasarea unor copii care nu folosesc.
Am observat tendinta de a complica procedura de informare si la alti colegi (ex. invitatia cu formular de raspuns ce include nu stiu cate variante). E ok cum procedati si Dvs, nu spun ca gresiti (faceti mai mult decat prevede legea). FIecare mediator e liber sa isi dezvolte propria procedura insa nu trebuie pus egal intre procedura biroului personal si lege.
da... multumesc mult pentru raspunsuri, dezbateri. In concluzie principiul confidentialitatii nu cred ca se incalca prin transmiterea invitatiei prin intermediul retelelor de socializare (desi sincer m-as gandi de doua ori inainte sa o fac) deoarece transmiterea aceasteia este o faza anterioara medierii propriu-zise iar legea vb de pastrarea confidentialitatea medierii in sine....si asa cum spunea bpcs invitatia nu trebuie sa fie publica.....