avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Insusire apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Insusire apartament

Buna ziua,

Doresc sa intru in posesia unui apartament ( cel al bunicii mele ).Mentionez ca bunica mea nu doreste remuneratie in schimbul acestei locuinte.Ma intereseaza de ce actiuni inatacabile beneficiez, cat m-ar costa actele, ce proceduri trebuie sa urmez, etc.

Multumesc anticipat,

Laurentiu
Cel mai recent răspuns: Laurentiu80 , utilizator 16:48, 22 Aprilie 2009
Multumesc pentru consultanta.
Singura clauza ( ca este contract V - C sau donatie ) pentru bunica mea este aceea de a beneficia de acel apartament pana la sfarsitul vietii.Alte clauze in ceea ce o priveste nu vor mai fi ( nu are alte pretentii ).La randul meu o sa beneficiez deasemenea de o clauza si anume ca bunica mea, odata cu intocmirea acelei donatii nu se va mai putea razgandi.Presupun ca si tata, printr-un act, poate renunta la acea reductiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire Postumya Postumya Bunicul meu a lasat casa matusii prin contract de vanzare cumparare, eu ca mostenitoare pot ataca contractul ca sa -mí cer drepturile?.Multumesc (vezi toată discuția)
Act de vanzare cumparare criss1122 criss1122 Buna seara as avea si eu o intrebare. Tatal meu vrea sa imi faca act devanzare cumparare pe apartament cu clauza sa pot intra in posesia lui abia dupa ce el nu ... (vezi toată discuția)
Necesit consultanta act apartament Doru.I Doru.I Va salut, necesit consultanta dumneavoastra. Locuiesc intr-un apartament de 20 de ani. Propietarii apartamentului sunt bunicii mei. Bunicul m-a contactat ca ... (vezi toată discuția)