avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Cumpararea unui imobil
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Cumpararea unui imobil

buna ziua,iubitul meu din alta tara mi-a cumparat un apartament trimitand banii direct in contul vanzatorului, actele s-au facut pe numele meu doar,acum el mai poate face ceva sa mi-l ia inapoi si daca da care ar fi sansele in procentaj?va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Februarie 2014
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: zahariaandreea , utilizator 18:18, 12 Februarie 2014
Pe scurt, nu poate sa va ia apartamentul daca in contract figurati dvs ca si cumparator. Juridic se numeste ”liberalitate”, adica a platit pentru dvs. fara sa pretinda ceva in schimb!
Singura solutie pt el este sa incerce anularea contractului convingand instanta de judecata ca de fapt a facut o donatie pe care acum vrea sa o revoce. Sansele sunt sub 5%, in opinia mea.
eu figurez in contract dar spune ca a consultat un avocat si ca in termen de 30 de zile de la incheierea contractului el poate revoca si sa mi-l ia este adevarat?va multumesc contractul sa incheiat pe 16 ianuarie 2014 si spune ca acum 2 sau 3 zilea facut plngere,ce credeti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparatorul nu mai doreste sa cumpere din cauza ca am act de donatie Mary_1980 Mary_1980 Buna ziua, Sunt la ultima etapa a vanzari, incheierea contractului de vanzare-cumparare dar cumparatorul nu mai doreste sa cumpere findca a auzit ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, vreau ca cumpar un apartament cu banii cash.proprietara ... Silviu111 Silviu111 Buna ziua, vreau ca cumpar un apartament cu banii cash.Proprietara a dobândit apartamentul: 50% prin moștenire de la tatal sau (mama, fratele și sora au ... (vezi toată discuția)
Coproprietar "prima casa' maria.maria.29 maria.maria.29 Am cumparat un apartament impreuna cu prietenul meu prin programul \"prima casa\". Cum el mai avea o proprietate, creditul a fost facut doar pe numele meu si ... (vezi toată discuția)