avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Problema casa
Discuție deschisă în Executare silită

Problema casa

Buna, azi am primit o scrisoare de excutare silita pe imobilul meu pentru un credit restant.
Problema este ca din anul 2012 am poprire pe salariu in baza aceleasi sentinte civile si se achita constant catre acel cont partea ce le revine de catre firma la care lucrez.
Acum, cum se poate sa primesc executare silita pe imobil in baza aceleiasi sentinte civile pentru care se plateste din 2012 iar suma sa fie mai mare ...
Va rog am nevoie de un mic sfat pana maine cand imi voi contacta avocatul!

Alte discuții în legătură

Credit brd vandut la firma de recuperari creante ContSters149882 ContSters149882 Buna ziua! As vrea sa va rog sa-mi dati un sfat in legatura cu o procedura de recuperare a unui credit. Am facut acum un an un credit de 5000 lei la BRD. ... (vezi toată discuția)
Despre ce cheltuieli e vorba în documentul de încheiere de executare silită pentru pensia de întreținere? leonardy44 leonardy44 Buna seara! as dori o lamurire ref la un document de incheiere-de executare silita ,pt pensie de intretinere; -,,la care se adauga cheltuieli de executare ... (vezi toată discuția)
Card de cumparaturi tatiananae81 tatiananae81 Buna ziua, am un card de cumparaturi facut prin [editat[;intre timp, contractand un credit ipotecar in valuta, nu am mai putut achita si rata lunara pt acel ... (vezi toată discuția)