avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Transfer dosar civil din Italia in Romania
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Transfer dosar civil din Italia in Romania

Buna seara! am si eu o problema si sper sa ma poata ajuta cineva cu niste raspunsuri. Am muncit o perioada de 5 ani la o firma din Italia pana acum 2 ani. Din astia 5 ani ultimele 4luni de munca nu am fost platit pe motiv ca nu a fost platita cooperativa cu care au avut contract ...ne promiteau ca o sa ne plateasca si pana la urma am fost trimisi in somaj ,mentionez ca aceste 4 luni de munca nu au fost platite nici pana in ziua de azi ,am apelat pana la urma la un avocat italian in prezent dosarul este la tribunal ,luna viitoare avem prima infatisare si doresc sa stiu daca pot sa mut dosarul din italia in Romania.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:28, 12 Februarie 2014
Nu se poate stramuta un litigiu din Italia in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare pensie de intretinere din italia SAdriana SAdriana In urma cu 6 ani l-am dat in judecata pe fostul sot pentru marirea pensiei de intretinere a fetitei,s-a fixat o suma lunara pe care nu a platit-o niciodata ... (vezi toată discuția)
Pensie din italia alekssa alekssa buna seara As dori sa ma ajutati cu cateva informatii. Mama mea a lucrat in tara 24 ani si a platit contributiile sociale. De cativa ani lucreaza in Italia ... (vezi toată discuția)
Neplata taxelor contractului de munca(italia) / somaj italia C1p0 C1p0 Buna! Acum 5 ani, tatal meu, a fost angajat de un concern italian(cu sediul si activitatea in Italia) prin intermediul unei firme intermediare (firma ... (vezi toată discuția)