In urma unei interventii chirurgicale s-a acordat din spital -Bucuresti-Concediu medical 21 zile cu mentiunea ca se poate prelungi la domiciliu.
Cum se poate obtine concediu medical in continuare si pentru cat timp?
Buna ziua, in data de 24-07-2023, am fost operata de hernie hiatala, la un spital din București. Am niste probleme de înghițire a mâncării uneori chiar și când îmi iau pastilele. Am luat legătura cu medicul rezident al medicului care m-am operat, iar acesta de două săptămâni mă tot amână că o să mă cheme pentru niste investigații dar în zadar. Ieri m-am dus eu la spital, dar nu am rezolvat nimic pentrucă d-nul rezident nici cel puțin nu s-au deranjat sa vina să vorbească cu mine. Sam vorbit la tef. zicandumi că nu trebuia sa vin că trebuia să aștept să mă sune in contextul in care eu mă pot sufoca in acele momente când nu se duce mâncarea.Pe data de 9-10-2023 fac 90 de zile de medical Am solicitat să mi se elibereze un referat medicat pentru prelungirea concediului de comisia de expertiza, deoarece nu pot sa fac efort, și unde lucrez eu este vorba de efort fizic. Lamuritima ce este de făcut! Multumesc
Am fost operată de alt medic. Din punctul dumnealui după 21 de zile de la operație sunt aptă de munca. Deci nu vrea să prelungească concediul medical, pentru că nu m-a operat dumnealui.