avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical

In urma unei interventii chirurgicale s-a acordat din spital -Bucuresti-Concediu medical 21 zile cu mentiunea ca se poate prelungi la domiciliu.
Cum se poate obtine concediu medical in continuare si pentru cat timp?
Cel mai recent răspuns: Gabydora , utilizator 12:31, 2 Noiembrie 2023
CTe zile se concediu medical beneficiezi dupa operatia de fibrom uterin?
Buna ziua, in data de 24-07-2023, am fost operata de hernie hiatala, la un spital din București. Am niste probleme de înghițire a mâncării uneori chiar și când îmi iau pastilele. Am luat legătura cu medicul rezident al medicului care m-am operat, iar acesta de două săptămâni mă tot amână că o să mă cheme pentru niste investigații dar în zadar. Ieri m-am dus eu la spital, dar nu am rezolvat nimic pentrucă d-nul rezident nici cel puțin nu s-au deranjat sa vina să vorbească cu mine. Sam vorbit la tef. zicandumi că nu trebuia sa vin că trebuia să aștept să mă sune in contextul in care eu mă pot sufoca in acele momente când nu se duce mâncarea.Pe data de 9-10-2023 fac 90 de zile de medical Am solicitat să mi se elibereze un referat medicat pentru prelungirea concediului de comisia de expertiza, deoarece nu pot sa fac efort, și unde lucrez eu este vorba de efort fizic. Lamuritima ce este de făcut! Multumesc
Am fost operată de alt medic. Din punctul dumnealui după 21 de zile de la operație sunt aptă de munca. Deci nu vrea să prelungească concediul medical, pentru că nu m-a operat dumnealui.

Cornel Vasile a scris:

Care este motivul refuzului ?

Ultima modificare: Joi, 2 Noiembrie 2023
Gabydora, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical artroscopie alexm91 alexm91 Buna seara In data de 08.09.2014 am suferit o artroscopie la genunchi dupa o ruptura de menisc.Medicul care m-a operat mi-a spus ca imi poate da maxim 5 ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu medical miky2014 miky2014 In perioada 15 ian - 25 febr 2014 am beneficiat de CM, datorita unei interventii chirurgicale. In 4 decembrie 2014 am suferit o noua interventie chirurgicala ... (vezi toată discuția)
Adeverinta concediu medical mai mult de 90 de zile rusualexandra rusualexandra Am un salariat care in 15 iulie face 90 zile concediu medical, a fost operat si are in continuare medical. Pana acum a avut cod 01 acum vine cu cod 14 a fost ... (vezi toată discuția)