avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Impacare noul cod penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Impacare noul cod penal

Buna ziua,
Sotul meu este condamnat definitiv ptr. Fapta de furt calificat ,procesul s-a incheiat anul trecut.In noul cd penal exista un articol care mentioneaza ca,in cazul impacarii partilor inculpatul nu mai este pedepsit,daca sotul meu comitea aceasta faptacum ,in baza noului cod penal era liber.Intrebearea mea este poate beneficia de acest articol al impacarii in cazul in care procesul s-a incheiat eventual in cazul unsi revizuirj sai contestatii la executare?
Multumesc

Ultima modificare: Joi, 13 Februarie 2014
crss, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 17:43, 13 Februarie 2014
Eu nu prea vad posibil.
Împăcarea nu mai este posibilă acum însă, dacă are o pedeapsă mai mare decât limita de sus a pedepsei prevăzute de noua legislație penală, ar putea beneficia de o reducere până la această limită.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare condamnare noul cod penal dorincru dorincru buna ziua, as vrea sa stiu daca o data cu intrarea in vigoare a noului cod penal, pentru infractiunea de violare de domiciliu, art 192 , al 2, o persoana care ... (vezi toată discuția)
Furt la prima abatere Mihai2024 Mihai2024 Pentru efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos( furt de bani de pe cardul altei persoane fara consimțământul acesteia in valoare de 1000 ... (vezi toată discuția)
Aberatiile codului penal alina_25 alina_25 Daca o persoana X comite tot felul de furturi marunte sa zicem in numar de 15(rufe mancare diverse obiecte cu valoare redusa etc) aceasta risca prin ... (vezi toată discuția)