avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime fara sa fiu angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime fara sa fiu angajat

Momentan nu lucrez cu carte de munca, dar as dori sa stiu daca exista posibilitatea sa platesc o cotizatie ca sa imi mearga vechimea mai departe si unde anume? Multumesc

Cel mai recent răspuns: Rubia Rubia , Consultant resurse umane 17:50, 22 Aprilie 2009
Va ,ultumesc
Gab..[cont sters la cererea user-ului] a scris:

Desigur, domnul consultant se refera la incheierea unui contract de asigurare sociala cu casa teritoriala de pensii, in temeiul art. 5, alin. (2) din Legea nr. 19/2000.

Corect! Eu am folosit o informatie neactualizata.Scuze:">
Atentie la diferenta intre vechime in munca si stagiul de cotizare. Vechimea in munca este perioada i ncare lucrezi, iar stagiul de cotizare este suma cu care ai contribuit la fondul de pensii. Aceasta perioada n ue vechime de munca, deoarece dvs. nu prestati o munca, ca si o persoana angajata cu contract de munca sau PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa terminarea somajului pot incheia un contract de asigurare sociala? brezan brezan Mai am 1 luna si mi se termina somajul. Am 52,4 ani si o vechime in campul muncii de 33 ani. As dori sa cotizez in continuare pana la 35 de ani vechime pt. ... (vezi toată discuția)
Contract de asigurare sociala sas nico sas nico Buna sunt nico si as avea o intrebare si vas fi recunoscatoare daca mati ajuta. Eu de curand miam terminat scoala si nu imi gasesc nimic de lucru :(( as dori ... (vezi toată discuția)
Transfer ani cotizatie pensie intre soti?! anastancu anastancu Buna ziua, Imi puteti spune daca exista posibilitatea transferului de ani vechime/ani cotizatie intre soti pentru obtinerea stagiului minim de cotizatie ... (vezi toată discuția)