avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere parchet
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere parchet

Buna seara!
Am depus o plangere penala la Parchet, au venit acas pentru declaratie, dar nu am primit nici un raspuns. Am mai mult de 30 de zile de cand am dat acea declaratie. Imi puteti spune daca este un termen anume pana la primirea acestui raspuns din partea Parchetului? Multumesc!
Exista notiunea de termen rezonabil.
Aveti de asteptat, daca dureaza mai mult de 1 an in faza de urmarire penala, se poate face contestaţie, solicitându-se accelerarea procedurii conf. ART. 488^1 c.p.p.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen contestatie tegiversare u.p. Narcisa_ Narcisa_ Instanta a admis plangerea si a trimis dosarul la parchet unde a dispus inceperea U.P. De la data de cand dosarul se afla la parchet, au trecut 9 luni de ... (vezi toată discuția)
Stramutare dosar penal bunicumiki bunicumiki am depus in 2016 o plangere penala la procuratura Buftea, am primit clasare de la procurorul de caz , am refacut cererea la prim-procuror unde si aici am ... (vezi toată discuția)
Poliția nu dă curs dosarului cu plângere penală pentru furt calificat. ce mai pot face? de un an și jumătate nu am nicio informație despre dosar Petrica89 Petrica89 Buna seara! Am depus o plângere împotriva a trei persoane care au sustras din depozitul magazinului meu mai multe produse.persoanele sunt surprinse pe ... (vezi toată discuția)