avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis retinut pentru depasirea limitei de viteza cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis retinut pentru depasirea limitei de viteza cu 69 km/h

Va salut!
Mi-a fost retinut permisul de conducere dupa ce am fost prins cu viteza de 119 km/h in localitatea Valea Calugareasca. Avand in vedere ca lucrez ca sofer nu pot sa stau pieton 90 de zile ca mor de foame.

1.Radarul care m-a prins se afla in mers (din cate am inteles sunt foarte putine radare care sunt omologate sa masoare viteza in timp ce se deplaseaza)
2. Nu am fost oprit de echipajul care m-a "filmat si inregistrat" ci de un alt echipaj intr-o alta localitate ( masina care avea radar a mers in spatele meu pana am fost oprit in urmatoarea localitate apoi a intors )
3. Am solicitat: Atestatul de omologare al radarului ; Logitimatia de servici ; Atestatul metrologic al radarului dar mi s-a raspuns pe un ton foarte calm " Obiectiuni !!"

Avand in vedere ca nu am scris si nici nu am semnat procesul verbal ce sanse am in instanta sa castig procesul ??
Nu am primit procesul verbal pentru ca nu l-am semnat si nu pot sa contest pentru ca imi trebuie copie de pe procesul verbal. Cele 15 zile in care pot depune contestatie sunt din ziua in care mi-a fost retinut permisul sau din ziua in care imi va ajunge procesul verbal acasa ?

Va multumesc anticipat si va doresc sarbatori fericite si un Paste Fericit !
Cel mai recent răspuns: maseax , utilizator 18:40, 24 Aprilie 2009
emanuellen a scris:

Imi pare rau,dar daca nu va schimbati atitudinea multe nopti o sa va petreceti pe acest sait,dar se poate si mai rau..si altii traiesc din asta..macar acum ai putea sa zici:am gresit#-o

Cine eu ?

Eu recunosc ca am gresit
si ma dau zilnic cu capul de pereti.#-o Iar cand nu sunt la servici caut pe toate site`urile si pe toate forum`urile o modalitate de a "indrepta" greseala. Am rate pe cap si nu pot sa renunt la servici. Un loc asa bun de munca cum il am acum sigur nu mai gasesc. Am destu prieteni care isi cauta de munca si parca nu as vrea sa ajung si eu ca ei.

On topic:
Mai nou. Am inteles de la un prieten ca daca contest PV`ul si pierd procesul scad cam mult sasele sa-mi aprobe comandantul "Cererea" de reintrare in posesie a permisul la 30 de zile; dupa ce sustin examenul de redobandire a permisului de conducere.

Si mai aveam o intrebare ( de fapt eu sunt plin de intrebari tot timpul ) Care comandant trebuie sa-mi accepte cererea de "scurtare a pedepsei"? Cel din prahova (unde mi-a fost retinut permisul) sau cel din vrancea (unde a fost emis permisul de conducere ) ?

Va multumesc anticipat !!

Si Caut Avocat Din Prahova.
up!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda radar Harabagiuciprian Harabagiuciprian Buna ziua. As dori sa stiu pasii pentru a contesta o amenda radar si cum pot obtine permisul inapoi in cel mai scurt timp.Mentionez faptul ca am fost surprins ... (vezi toată discuția)
Retinere permis auto loricul loricul Am fost oprit in trafic de agentul de politie care mi-a intocmit proces-verbal pentru depasirea vitezei legale in localitate. Acesta sustinea ca radarul montat ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda si suspendare permis adytu99 adytu99 Duna ziua, Am si eu o problema cu politia rutiera Buzau. Saptamana trecuta o ruda de-a mea a fost surprinsa cu viteza de 121Km/h intr-o zona cu limita de ... (vezi toată discuția)