emanuellen a scris:
Imi pare rau,dar daca nu va schimbati atitudinea multe nopti o sa va petreceti pe acest sait,dar se poate si mai rau..si altii traiesc din asta..macar acum ai putea sa zici:am gresit#-o
Cine eu ?
Eu recunosc ca am gresit
si ma dau zilnic cu capul de pereti.#-o Iar cand nu sunt la servici caut pe toate site`urile si pe toate forum`urile o modalitate de a "indrepta" greseala. Am rate pe cap si nu pot sa renunt la servici. Un loc asa bun de munca cum il am acum sigur nu mai gasesc. Am destu prieteni care isi cauta de munca si parca nu as vrea sa ajung si eu ca ei.
On topic:
Mai nou. Am inteles de la un prieten ca daca contest PV`ul si pierd procesul scad cam mult sasele sa-mi aprobe comandantul "Cererea" de reintrare in posesie a permisul la 30 de zile; dupa ce sustin examenul de redobandire a permisului de conducere.
Si mai aveam o intrebare ( de fapt eu sunt plin de intrebari tot timpul ) Care comandant trebuie sa-mi accepte cererea de "scurtare a pedepsei"? Cel din prahova (unde mi-a fost retinut permisul) sau cel din vrancea (unde a fost emis permisul de conducere ) ?
Va multumesc anticipat !!
Si Caut Avocat Din Prahova.