avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Precizare actiune - introducere parate in cauza
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Precizare actiune - introducere parate in cauza


Buna seara ! Intentionez sa formulez o precizare de actiune, prin care solicit introducerea in cauza a 2 parate. Intrebarea mea este daca formulez 2 cereri distincte motivate in fapt si in drept fata de fiecare parata in parte ( adica o cerere motivata pt. parata X si o cerere motivata pt. parata Y ) , sau o singura cerere fata de cele 2 cu o singura motivare fata de ambele. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: traian23 , utilizator 17:44, 15 Februarie 2014
Aduceti la cunostinta instantei faptul ca doriti sa va indreptati actiunea si intelegeti sa va judecati cu ..... si cu.......,
Iar motivarea precizarii se face impotriva celor 2 prin aceeasi cerere... motivele de fapt si drept , sau prin cereri separate pentru fiecare parat pt. care solicit introducerea in cauza ? Va multumes !
Întocmiţi o singură cerere de modificare a cererii de chemare în judecată.
Va multumesc frumos ! Un weekend placut !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rechizitoriu hane hane Sunt chemat in judecata ca parat. Reclamantul ma acuza ca mi-a dat oi in paza si nu i le-am inapoiat pt motivul ca nu mi-a platit paza conform invoieli. ... (vezi toată discuția)
Am chemat in judecata primaria in loc de unitatea administrativ teritoriala. cum pot sa rectific? mariusstoican mariusstoican Buna ziua, Am facut o contestatie la executare impotriva unui titlu executoriu. Cererea de chemare in judecata am formulat-o impotriva primariei orasului ... (vezi toată discuția)
Introducerea in cauza a ... altui parat colette2010 colette2010 Buna seara Va rog sa ma sfatuiti cum pot [u]eu ca parat[/u] sa cer introducerea in cauza [u]a altu[/u]i[u] parat[/u] care a fost ,,omis\" de reclamant. ... (vezi toată discuția)