avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CASS la 500 lei venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CASS la 500 lei venit

Daca am venitul de 500 roni trebuie sa platesc CAS ? Daca nu , beneficiez de asigurari de sanatate , vezi retete compensate, spitalizare ... ?La spital cere document ca esti platitor de CAS.Pai daca sunt scutit cf.legii (vezi venitul) ce document prezint ?
Multumesc ,
Doru Barbu
Cel mai recent răspuns: PFA SANDU ADRIANA , Consultant managementul calitatii 06:22, 16 Februarie 2014
Daca nu sunteti si angajat, sa vi se retina CASS din salariu, si daca nu doriti sa platiti CASS ca persoana fizica, nu veti avea calitatea de asigurat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie cass pt pfa sistem real danaeco danaeco Buna ziua, ma aflu in situatie in care am nevoie de o adeverinta de asigurat de la CASMB pt o internare in spital. Cei de la casa de asigurari spun ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Nu am niciun venit, am dreptul la spitalizare sau retete compensate? crdana crdana Va rog daca puteti sa-mi spuneti daca am dreptul la spitalizare sau retete compensate. Am platit asigurari de sanatate timp de 20 ani. De trei ani nu am mai ... (vezi toată discuția)
Asigurari de sanatate - pentru ce se retin sumele? girbeaionicavioleta girbeaionicavioleta De ce ni se retine lunar din salariu o suma pentru asigurarile de sanatate daca nu putem beneficia de medicamente compensate ? Care este rolul acestor bani ... (vezi toată discuția)