Carp Mircea 
	    	Utilizator

Carp Mircea 
	    	Utilizator	    

adisarbu 
	    	Utilizator

adisarbu 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 evamonica_75	                   

As vrea sa va pun o intrebare;m-am pensionat de boala si decizia am primit-o in 18 septembrie 2012.In luna decembrie am primit niste bani pe cupon gri valoarea ... (vezi toată discuția)
	                    evamonica_75	                   

As vrea sa va pun o intrebare;m-am pensionat de boala si decizia am primit-o in 18 septembrie 2012.In luna decembrie am primit niste bani pe cupon gri valoarea ... (vezi toată discuția)

anca08	                   

Buna ziua am si eu o nelamurire va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Mama mea a iesit de la pensie de boala fara revizie la pensie limita de varsta cu grupa .ea ... (vezi toată discuția)
	                    anca08	                   

Buna ziua am si eu o nelamurire va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Mama mea a iesit de la pensie de boala fara revizie la pensie limita de varsta cu grupa .ea ... (vezi toată discuția)

inger_parasit2013	                   

Buna ziua , intrebare :
Mama mea a primit decizie de pensie (pentru limita de varsta) pe care scrie asa:
B) - pesnie de asigurari sociale , total drepturi ... (vezi toată discuția)
	                    inger_parasit2013	                   

Buna ziua , intrebare :
Mama mea a primit decizie de pensie (pentru limita de varsta) pe care scrie asa:
B) - pesnie de asigurari sociale , total drepturi ... (vezi toată discuția)