avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 252 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pagina personala reges
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pagina personala reges

Doresc sa iau un credit ipotecar de la o banca si pe langa adeverinte imi cer pagina personala de pe reges.inspectiamuncii.ro (sa printez direct de pe site acel document).

Am cerut acest lucru contabilei (firma la care sunt angajat este un mica, sub 9 angajati) si mi-a spus ca nu foloseste acest mod de inregistrare a documentelor ci se duce personal la ITM.

Am rugat-o sa ca atunci cand merge la ITM sa ceara aceast document si mi-a spus ca trebuie sa il ridic personal.

Firma la care sunt angajat este nu este in acelasi judet unde si locuiesc, nu am reusit sa dau de nimeni de la ITM prin telefon.

Intrebarea mea este daca pot scoate acest document sau este treaba contabilei?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Loredana_84 , utilizator 15:55, 5 Martie 2014
Loredana_84 a scris:

..
Pentru solicitarea parolei are nevoie doar de completarea unui formular in dublu exemplar, la care sa ataseze copie dupa CUI. ...



Potrivit Ordinul nr.1918/2011, obținerea parolei de către angajatori se face la sediul ITM în a cărui rază teritorială îşi au sediul sau domiciliul, în baza prezentării următoarelor documente::
a) solicitare scrisa pentru eliberarea numelui de utilizator si a parolei;
b) imputernicire semnata si stampilata de angajator, in cazul in care persoana care solicita obtinerea numelui de utilizator si a parolei este alta decat reprezentantul legal al angajatorului;
c) copie de pe certificatul de inmatriculare;
d) copie a actului de identitate al persoanei imputernicite.

La noi in judet nu e nevoie decat de formular solicitare + copie CUI, desi legea ar trebui sa se aplice la fel peste tot.... Niciodata nu am dus altceva. Dar sigur contabila poate obtine cu usurinta aceasta parola, cu putina bunavointa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal ContSters48681 ContSters48681 Am fost la ITM sa cer un revisal de la data de1.01.2011 pana in prezent. Exact cum scrie in cartea de munca toate modificarile, anuale, lunare. Am platit cei ... (vezi toată discuția)
Verificare inregistrare contract de munca lavy80 lavy80 Buna ziua , As dori sa stiu cum pot verifica daca contractul de munca a fost inregistrat la ITM .Mi s-a dat un exemplar fara niciun nr de inregistrare ... (vezi toată discuția)
Revisal ale2012 ale2012 buna ziua mam incurcat cand am zis fiscal dar de fapt imi trebuie revisal?ce este asta?fisca fiscala?imi trebuie sa ma duc de girant si nu stiu cum sa cer de ... (vezi toată discuția)