avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Beneficiu pensie cf. legii189/2000
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Beneficiu pensie cf. legii189/2000

Mama mea are statut de refugiat din Bucovina de nord,beneficiaza de reducere impozit apartament,medicatie insa nu beneficiaza de reducerea impozitului pe pensie(are in prezent o pensie de 2500ron net la care se adauga 197ron cf. legii speciale 189/2000). Nu a beneficiat pana in prezent de nicio reducere a impozitului pe pensie cu toate ca la publicarea legii189/2000 s-a specificat ca toti beneficiarii sunt scutiti de acest impozit pe venit. As dori sa ma lamuriti daca sunt conditii sa fie scutita de acest impozit asa cum prevede legea si daca poate dobandi retroactiv acest beneficiu. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Referitor la legea 154/2021, se poate face dovada refugiului ... neluvlad neluvlad Referitor la Legea 154/2021, se poate face dovada refugiului din Bucovina de Nord unui parinte prin declaratie cu martori in cazul in care la Arhivele Statului ... (vezi toată discuția)
Scutire de la plata impozitului pe vanzarea imobilului strega strega Mama mea este beneficiara a legii 189/2000. As vrea sa stiu daca este scutita sau are vreo reducere la plata impozitului pe vanzarea lucuintei. Va multumesc! ... (vezi toată discuția)
Legea 189/2000 ancuta17 ancuta17 Buna seara,va rog sa-mi spuneti daca o persoana cu statut de refugiat,conform legii 189/2000 ,art. 1c, si a unei Hotarari emise de casa de pensii,in baza ... (vezi toată discuția)