avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... scutire de la plata impozitului pe vanzarea imobilului
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

scutire de la plata impozitului pe vanzarea imobilului

Mama mea este beneficiara a legii 189/2000. As vrea sa stiu daca este scutita sau are vreo reducere la plata impozitului pe vanzarea lucuintei.
Va multumesc! :)
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 10:57, 5 Octombrie 2009
Legea 189/2000 prevede exact care sunt avantajele de care beneficiaza respectivele categorii la care face referire aceasta lege.
Nu beneficiati de reducere la plata impozitului pe vanzarea locuintei!
Ultima modificare: Luni, 5 Octombrie 2009
MIHAI GRIGORE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiu pensie cf. legii189/2000 iuliabumbu iuliabumbu Mama mea are statut de refugiat din Bucovina de nord,beneficiaza de reducere impozit apartament,medicatie insa nu beneficiaza de reducerea impozitului pe ... (vezi toată discuția)
Urmasii d-l 118/1990 si lg 189/2000 sunt scutite de impozit selicutza selicutza Urmasii Decretului - Lege nr. 118/1990 si Legii nr. 189/2000 sunt scutiti de la plata imozitului pe cladiri si teren. Ma refer la sotii/sotiile beneficiarilor ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit anca_bal anca_bal scutire impozit pe teren prin legea 189/2000 Am o intrebare referitoare la Legea 189 din 2 noiembrie 2000. Mama mea a beneficiat de prevederile acestei legi ... (vezi toată discuția)