avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale aveti vreo pila pe la ORC?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

aveti vreo pila pe la ORC?

oameni buni, vreau sa stiu daca exista cineva dintre voi care are un cunoscut pe la ORC.
vreau sa ma sfatuiasca cum sa ies din SRL-ul in care sunt administrator, cat mai repede.
asociatii nu vor sa inchidem firma, dar nici nu avem activitate. nu e nici suspendata.
platesc, nu vreau gratis.
multumesc.
Cesioneaza actiunile.
Cunostinte? da ,dar depinde de unde iesti tu.
pentru Romy:
din Bucuresti
Pentru a-ti rezolva problema n-ai nevoe de "relatii" la ORC. Functia de administrator se detine in baza unui mandat conferit de societate ( prin Act Const. sau aditional ), iar tu esti in drept sa refuzi acest mandat instiintand asociatii si convocand-ui in acest scop. Ca asociat ai 2 posibilitati: cedezi partile sociale (daca-ti permite actul const. fara acordul celorlalti asociati ) sau te retragi din societate.
tracinicolae@yahoo.ro
Pe detalii studioffice@yahoo.com

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare reprezentant legal ?? adela05 adela05 1. La un SRL am 5 administratori care lucreaza impreuna. Unul dintre ei este reprezentantul legal, numit prin act constitutiv. Ca sa numesc un alt ... (vezi toată discuția)
Cesiune (cedare parti) ori revocare din functia de administrator ? NCDumitru NCDumitru Buna ziua ! In Firma ... SRL suntem 2 persoane fizice in functia de administratori si asociati cu drepturi egale (50 - 50%) Vreau sa ma retrag din acte ... (vezi toată discuția)
Vreau sa imi dau demisia din functia de administrator am 40% actiuni si fct de administrator intr-un SRL. Cedez toate partile mele fara nici o problema. Celalalt partener refuza orice dialog cu mine, el avand ... (vezi toată discuția)