Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Florescu Madalina 
	    	Utilizator

Florescu Madalina 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Florescu Madalina 
	    	Utilizator

Florescu Madalina 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 Alexander24	                   

Buna seara, suntem aproximativ 150 de angajati. Nu ne-am primit salariile pe luna trecuta, avand o intarziere de 4 zile. Am decis sa ne prezentam la lucru, dar ... (vezi toată discuția)
	                    Alexander24	                   

Buna seara, suntem aproximativ 150 de angajati. Nu ne-am primit salariile pe luna trecuta, avand o intarziere de 4 zile. Am decis sa ne prezentam la lucru, dar ... (vezi toată discuția)

babysee	                   

Buna. Am un angajat care nu detine calitatea, in sensul legii dialogului social, de reprezentant al salariatilor. Si acesta, strict din motive personale, si ... (vezi toată discuția)
	                    babysee	                   

Buna. Am un angajat care nu detine calitatea, in sensul legii dialogului social, de reprezentant al salariatilor. Si acesta, strict din motive personale, si ... (vezi toată discuția)

juhasz janos	                   

buna.am facut un protest la serviciu de doua zile,domeniul transport public.Am fost acuzati cu greva ilegala si pontati cu cu duoa zile NEMOTIVAT.Este vreun ... (vezi toată discuția)
	                    juhasz janos	                   

buna.am facut un protest la serviciu de doua zile,domeniul transport public.Am fost acuzati cu greva ilegala si pontati cu cu duoa zile NEMOTIVAT.Este vreun ... (vezi toată discuția)