avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Intreprindere individuala sau SRL?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Intreprindere individuala sau SRL?

Buna seara! doresc sa deschid un atelier de prestari servicii,reparatii(masini si utilaje),puteti sa-mi dati un sfat,ce este mai indicat o intreprindere individuala(PFA) sau un SRL?Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 17 Februarie 2014
Calin_Emil, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihai Lupu , Consultant asigurari 15:50, 23 Februarie 2014
Nu exista o reteta de succes. Amandoua sunt bune. Trebuie luate in calcul mai multe date.
buna seara,multumesc!
Va recomand sa incepeti activitatea respectiva dupa ce va deschideti un PFA, cre poate fi transfrmat ulterior intr-o intreprindere individuala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa îmi deschid firma de fabricare colțunași. sveta izbash sveta izbash Buna seara. Vreau sa îmi deschid firma de fabricare colțunași. Puteți să mă ajutați , va rog frumos? Ce reguli ar trebui să îndeplinească ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate comerciala catalyna_pavel catalyna_pavel Buna ziua, Doresc sa stiu care sunt pasii de urmat pentru infiintarea unei societati comerciale, ce documente / avizari sunt necesare si care sunt ... (vezi toată discuția)
Deschidere afacere cypryann74 cypryann74 Buna ziua. Am fost plecati 15 ani in Anglia si acum ne intoarcem si vrem sa deschidem o afacere .Vrem sa inchiriem un spatiu pt un atelier educational pt copii ... (vezi toată discuția)