avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme banca

Buna ziua. Va scriu in intentia de a primi un sfat referitor la un credit in Euro pe care-l am la banca, din 2007. De cand am contractat creditul pe o perioada de 120luni, in primul an am fost baiat de treaba cu rate la zi. insa de la sfarsitul lui 2009 inceputul lui 2010 am inceput sa am probleme financiare, salariu neplatit ptr 6 luni de zile (acest lucru a fost consemnat bancii). In 2010 a aparut acea ordonanta 50, in urma careia asupra contului s-a lucrat putin desi nu am fost de acord cu anexa la contract, insa nu s-a lucrat si la comisioanele de risc si de administrare a contului care au ramas aceleasi. Din acel an nu am reusit sa ajung la zi cu restantele si sunt sunat zilnic, saptamanal de reprezentantii bancii pentru a le face plata. Le comunic faptul ca nu dispun de suma respectiva si ca voi face plati esalonate asa cum pot si sa nu ma mai sune......dar ei insista.
Anul trecut (2013) am incercat sa obtin o restructurare a creditului cu diminuarea ratei ptr 6/12 luni, insa am primit refuz din partea bancii. Telefonic ei imi spun sa ma duc la banca sa rezolv cumva situatia. dar ei nu ma ajuta in niciun fel. ce as putea sa fac pentru a scapa de comisioane care sunt cca 45 de euro.

va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:51, 23 Februarie 2014
Comisionul de administrare e legal, cel de risc e abuziv. Scrieti intai bancii si cereti explicatii in legatura cu el.. apoi va puteti adresa ANPC.
Aveti casa in proprietate ? Daca da, e in interesul dvs sa ajungeti la o intelegere de plata. Ziceti de plati esalonate, dar ati dat ceva ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar brd aliss05 aliss05 Buna ziua, am si eu o intrebare, sunt client Brd cu un credit ipotecar pentru imobil contractat in 2006.Cinform ordonantei 50/2010 se pot percepe numai ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010 minadev minadev Am un credit in euro la BCR. Am fost la banca pt. OUG 50/2010 si mi s-a dat un document aditional in care se precizeaza ca valoarea comisionului de risc (in ... (vezi toată discuția)
Comision risc bancar antonia18 antonia18 Am primit de la Volksbank, o adresa oficiala prin care sunt chemata la banca pentru semnarea unui act aditional la un contract ipotecar pe 25 ani in care mi se ... (vezi toată discuția)