avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Anulare studii
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Anulare studii

Buna ziua,
In anul 2008 am terminat o facultate de 4 ani, specializarea Relatii Internationale. Am sustinut examenul de licenta la o alta Universitate la Fac.de Management. Dupa ce am primit aprobarea cu toate semnaturile aferente am sustinut si promovat examenul de licenta la aceasta facultate . Am obtinut o adeverinta care atesta ca am sustinut si promovat examenul de licenta, cu toate semnaturile obligatorii pe ea. Apoi am urmat si finalizat masterul cu examen de disertatie. In timpul masteratului, dosarul meu de licenta impreuna cu alte dosare a fost ridicat de IGP pt verificari (legat de scandalul diplomelor false). Dupa tot felul de audieri, verificari de aprox. 4 ani, mi-am primit dosarul inapoi. Am dus imediat dosarul inapoi la Universitate pentru eliberarea diplomelor de licenta si master. Dupa o luna am primit un telefon de la secretara sefa de la facultate ca nu se poate elibera diploma de licenta pt ca facultatea pe care am terminat-o are alta specializare fata de cea la care am dat licenta. Deci se anuleaza si masterul. Va rog sa-mi spuneti daca pot sa fac ceva in aceasta situatie si daca o sa am castig de cauza in instanta tinand cont de faptul ca am primit toate semnaturile necesare pentru a sustine licenta la aceasta facultate, dosarul pentru urmarea cursurilor de master si sustinerea examenului de disertatie cu toate aprobarile universitatii inclusiv semnatura secretarei sefe care mi-a spus ca nu imi semneaza diploma de licenta.Pe adeverinta care tine loc de diploma de licenta exista semnaturile decanului si a acestei secretare.In speranta ca voi primi un raspuns va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 20:01, 24 Februarie 2014
Va rog sa-mi spuneti daca pot sa fac ceva in aceasta situatie si daca o sa am castig de cauza in instanta tinand cont de faptul ca am primit toate semnaturile necesare pentru a sustine licenta la aceasta facultate, dosarul pentru urmarea cursurilor de master si sustinerea examenului de disertatie cu toate aprobarile universitatii inclusiv semnatura secretarei sefe care mi-a spus ca nu imi semneaza diploma de licenta.Pe adeverinta care tine loc de diploma de licenta exista semnaturile decanului si a acestei secretare.In speranta ca voi primi un raspuns va multumesc anticipat.


Incercati, dar nimeni nu va poate spune ce veti castiga. Puteti cere restituirea banilor de taxe, daca licenta nu o puteti obtine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face in cazul in care universitatea nu elibereaza diploma de licenta? FlorinR1 FlorinR1 2 cazuri cu acceasi problema, nu se elibereaza diploma de licenta. Cazul 1 a absolvit in urma cu 3 ani si cazul 2, care a absolvit facultatea in urma cu 2 ... (vezi toată discuția)
Secreatara nu vrea sa imi treaca in adeverinta de licenta nota de la proba 1 NClaudiu31 NClaudiu31 Am abosolvit facultatea si am vrut sa ma inscriu la Master la alta universitate. Din pacate adeverinta primita de la facultate ce inlocuieste diploma de ... (vezi toată discuția)