Doinita Stingaciu 
	    	Avocat

Doinita Stingaciu 
	    	Avocat	    

soso29 
	    	Utilizator

soso29 
	    	Utilizator	    

Rodica Ciobanu 
	    	Avocat

Rodica Ciobanu 
	    	Avocat	    

soso29 
	    	Utilizator

soso29 
	    	Utilizator	    

dorians 
	    	Utilizator

dorians 
	    	Utilizator	    

F.Bogdan	                   

Am si eu o problema: 
Tatal meu a accidentat din nefericire o persoana pe trecerea de pietoni in urma cu 2l uni de zile in municipiul Bucuresti, sector 6. ... (vezi toată discuția)
	                    F.Bogdan	                   

Am si eu o problema: 
Tatal meu a accidentat din nefericire o persoana pe trecerea de pietoni in urma cu 2l uni de zile in municipiul Bucuresti, sector 6. ... (vezi toată discuția)

catayo6108	                   

Am si eu o problema, in urma cu trei zile am dat peste cineva cu masina, veneam dinspre magazin, iar in momentul efectuarii virajului spre stanga , mia iesit ... (vezi toată discuția)
	                    catayo6108	                   

Am si eu o problema, in urma cu trei zile am dat peste cineva cu masina, veneam dinspre magazin, iar in momentul efectuarii virajului spre stanga , mia iesit ... (vezi toată discuția)

tigerban	                   

In urma cu aprox. o luna, traversam un oras, si in dreptul unei trecere de pietoni vad pe partea dreapta (tin sa precizez ca drumul avea o singura banda pe ... (vezi toată discuția)
	                    tigerban	                   

In urma cu aprox. o luna, traversam un oras, si in dreptul unei trecere de pietoni vad pe partea dreapta (tin sa precizez ca drumul avea o singura banda pe ... (vezi toată discuția)