avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ajutor somaj dupa CIC- care este procedura legala?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ajutor somaj dupa CIC- care este procedura legala?

Buna ziua!
Momentan sunt in CIC, urmand ca in luna iunie pe 27 sa reincep serviciul la societatea la care lucrez de 13 ani cu contract de munca permanent.
Intrebarea mea este : Care este procedura si ce trebuie sa fac pas cu pas ca sa aflu daca pot beneficia de ajutor de somaj imediat dupa terminarea CIC.? Ce acte trebuiesc intocmite?
Mentionez ca am luat aceasta hotarare pentru binele copilului, nu am alta solutie deocamdata.
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Ella_75 , utilizator 20:12, 21 Aprilie 2009
Va multumesc foarte mult pentru aceste raspunsuri imi sunt de mare ajutor.
Sunt lucruri pe care nu le stiam si apreciez ca mi le-ati pus in vedere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de indemnizatie de somaj dupa ccc? veperope veperope am lucrat 2 ani la o firma,dupa care am nascut si am intrat in cic.Am nascut in 29.09.2010.din cate am inteles postul meu n-a fost ocupat de nimeni dar nici nu ... (vezi toată discuția)
Incetare concediu crestere copil si daca exista posibilitatea de a intra in somaj xyz10092010 xyz10092010 tocmai ce am terminat concediul de crestere copil si as dori sa intru in somaj (firma fiind a mamei si nu o sa mai aiba activitate), va rog sa-mi spuneti daca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj dupa ccc marcigr8 marcigr8 Acum sunt in concediu pentru cresterea si ingrijirea copilului in varsa de pana la doi ani (pana 16 aprilie) ,cu contractul de munca suspendat si urmeaza sa ... (vezi toată discuția)