avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1522 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Dividende Petrol Export lmport Bucuresti
Discuție deschisă în Bursa de valori

Dividende Petrol Export lmport Bucuresti

cum se poate intra in posesia dividentelor de cand avem actiunea nu am primit deloc
Cel mai recent răspuns: pacurar , utilizator 19:25, 21 Februarie 2014
Adresati-va direct societatii in cauza. Solicitati in scris plata dividendelor pentru anii anteriori .

E-mail office@petex.ro

Adresa BUCURESTI, Sector 3, 741291, B-dul Unirii, nr.72, Bloc J3C
Telefon 021-318 84 44
Fax 021-3188453;021-3188454
Adresa societatii este corecta, in raspunsul de mai sus, doar codul postal corect este 030836 si tel. 0213122144 - dupa ultimele raportari pe site-ul www.bvb.ro (Bursa de valori Bucuresti). Puteti cauta pe acest site, simbolul PEI.
Dvs. puteti solicita societatii, dividendele, insa din raportarile care se gasesc pe site-ul Bursei, rezulta ca ultimele dividende s-au acordat pt. anul 2005- deci in 2006, dupa aprobarea bilantului. Si oricum, dupa 3 ani dividendele neridicate se prescriu (gasiti pe site-ul Bursei si aprobarile AGA in acest sens).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cuponiada lucicasweis lucicasweis Buna seara, am cateva cupoane ramase de la tatal meu (decedat), actiunile sunt depuse la hotel Hilton.Unde pot afla valoarea actiunilor?....avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Acționar la petrol export import bucuresti Mirela Hutanu Mirela Hutanu Cum pot intra in posesia val.actiunilor(dividentelor) de la firma mentionata mai sus. (vezi toată discuția)
Hello. cat valoreaza azi actiunile la...? Feeverte Feeverte au si parinti mei niste actiuni la petromidia si atom-service(cernavoda). Sunt din Constanta..daca as vrea sa stiu cat valoreaza sau daca stie cineva. Va ... (vezi toată discuția)