Buna seara, in 2008 am terminat de construit in rosu o locuinta pe care am inregistrat-o la primaria pe raza careia se afla completând declaratia de impunere persoane fizice pentru clădiri, bifand ca constructia este fara instalaţii, Am platit impozitul datorat in fiecare an pana in 31 martie cu bonificatie, in acest an am intrebat la serviciul local al primăriei daca casa este inregistrat tot fara instalaţii( mentionez ca si acum casa este in rosu si nu are instalaţii electrice, sanitare, nefiind locuinta) dar mi s-a spus ca este trecuta cu instalaţii crezând ca locuiesc in ea si sa depun o declaratie ca sa mi se modifice in calculator starea fara instalaţii si automat impozitul datorat. As dori sa stiu daca primaria poate sa imi compenseze impozitul datorat de acum inainte cu impozitul platit in plus in toata aceasta perioada 2008-2013?
Da, compensarea se va face potrivit Codului de procedura fiscala art 116: [ link extern ]
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Primaria smechera
Costica33
Nu am platit impozitul pe casa pentru anul 2009. Am primit o somatie si titlu excutor insa... cuprinde si suma pentru anul 2010, nu inteleg de ce. Este corect ... (vezi toată discuția)
Impozit cladiri
bveronica
buna ziua
am construit o casa la care urmeaza sa se faca receptia si sa se stabileasca impozitul aferent,
in urma unui act de vanzare cumparare de ... (vezi toată discuția)