avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri nerambursabile crestere albine
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri nerambursabile crestere albine

Buna, as vrea sa accesez fonduri Europene pentru cresterea albinelor si productie de miere. CE fac cum incep? Trebuie sa infiintez un PFA sau un I.I. mentionez ca nu am nimic deocamdata, urmez doar cursurile de apicultor, dar as avea nevoie de consiliere. Cum pot sa pornesc o afacere cu fonduiri europene de la zero? Ce as avea nevoie in aceasta afacere?este obligatoriu sa ma adresez unei firme specializate in fonduri europene sau pot sa-mi fac si eu proiectul???De ce am nevoie in acest proiect mentionand ca incep de la ZERO????
Cel mai recent răspuns: kta87 , utilizator 10:01, 13 Martie 2014
pun intrebarea mai simplu: am zero lei in buzunar, doresc sa fiu apicultor si sa accesez fonduri UE? ce fac daca nu am nici 10% din banni pentru proiect? fac imprumut bancar ? pasi ca trebuie sa am firma am inteles. bun sa spunem ca sunt un proaspat apicultor cu un I.I. (indtreprindere individuala) si nu am bani sa cumpar familii de albine cat as vrea eu... ce fac ma sprijina UE prin fondurile nerambursabile?
va rog raspuns
Ultima modificare: Joi, 20 Februarie 2014
Admin, administrator
Nu pot sa cred ca nimeni nu-mi poate da un raspuns|????????????
Va puteti inscrie pentru inceput in programul pentru apicultori. Trebuie sa luati legatura cu ei, sa vedeti daca va puteti inscrie intr-o asociatie, dar trebuie sa depuneti un minim efort pentru a cumpara familii de stupi. Nu este cel mai important lucru ca sa faceti o firma, I.I, de ex ci sa aveti familii. Cei care fac cursurile de apicultura cred ca trebuie sa cunoasca si legislatia apiculturii. Fondurile europene le puteti accesa daca aveti un minim necesar de 90 familii pentru a avea acces la masura 112. Poate ca aveti teren cultivat, animale care sa mai reduca din acest numar. Dar este absolut necesar sa aveti minim 6 Unitati dimensiune economica.
Repet ca este foarte important ca sa luati legatura cu o asociatie apicola din zona dvs pentru a deslusi tainele legislatiei in domeniu.
Gasiti detalii pe site-urile specializate daca dati o cautare dupa cuvantul " apicultura"
multimesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri ue pt apicultura alejandro06 alejandro06 buna ziua . ma poate ajuta cineva sa imi spuna de unde as putea sa accesez fonduri europene nerambursabile pt. apicultura?nu am alti stupi acum sunt interesat ... (vezi toată discuția)
Plan afaceri 112 ALEXVALER ALEXVALER Buna ziua. Am un proiect pe masura 112 apicultura, accesat in sesiunea iunie 2012 si contratul de finantare semnat in noiembrie 2013 , in 30 de zile m-am ... (vezi toată discuția)
Șantaj pe motiv de ”legea apiculturii” da78n da78n Am moștenit anul trecut 5 familii de albine. Din proprie inițiativă le-am declarat la Registrul Agricol de la Primărie deoarece așa ”e tradiția” în ... (vezi toată discuția)