avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul minim studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul minim studii superioare

Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine salariul pentru studi superioare in 2014 care este , mentionez ca domeniul de activitate al firmei este activitati de inchiriere si leasing cu autoturisme
Vreau sa angajer un inginer constructii care este salariul minim, multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:36, 21 Februarie 2014
850 lei
Angajatorul este obligat sa acorda unui salariat doar salariul minim brut pe economie indiferent de postul ocupat si de studiile necesare pentru ocuparea acelui post..

Daca in reg.intern al angajatorului sau in ccm aplicabil acestuia sunt prevazuti coeficienti de ierarhizare a salariilor in functiie de nivelul de pregatire , atunci acesta este obligat sa aplice acesti coeficienti.

MULTUMESC
1. Salariul se poate negocia intre salariat si angajator in functie de studiile cerute pe post, de complexitatea activitatii, de atributiile prevazite in fisa postului etc.

2. Nu exista o limita maxima a salariului in aceasta situatie chiar daca ea ar fi prevazuta intr-o grila de salarizare a angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatia muncii JOOOOOON JOOOOOON Care este salariul minim pentru un angajat cu studii superioare in 2014? (vezi toată discuția)
Salariu minim studii superioare elena2015 elena2015 Buna ziua! Astazi am aflat de la sefa mea ca salariul meu brut este de 900 Ron desi stiam ca sunt integrata ca si inginer, deci persoana cu studii superioare. ... (vezi toată discuția)
Salariul minim pentru studii superioare mihaela_1968 mihaela_1968 Buna ziua! Mai este in vigoare vreo prevedere privind salariul minim pentru ocupantii posturilor ce impun studii superioare? Va multumesc! (vezi toată discuția)